19 October 2024, 16:21:53
⁣ ⁣
For the past 24 hours: 122 objects added, 111 objects edited, 21 object removed.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - str

Pages: [1]
1
Я так розумію зараз Google накладується на Яндекс? В деяких випадках це зручно, але в більшості випадків зручіше буде використання лише однієї з карт. Думаю варто зробити таку можливість вибрати карту.

2
Повністю підтримую. Дуже потрібне доповнення.

3
Навітел.
Відповідь на питання "чому?" - в підписі

4
Намагаюсь додати точку. В мене є її точні координати. При тиканні по карті можна поставити приблизне положення, але зважаючи на похибку прив'язки карти (чи супутника) до реальної місцевості похибка може вийти пристойна. Але при додаванні точок скорегувати координати вручну - неможливо. Можна це якось поправити? Щоб точки лягали точно на вулицю там де вони насправді проходять, а не на прилеглі будинки.

5
MapCam.info / Re: Рейтинг объектов
« on: 07 December 2009, 18:52:35 »
Вот и затыкают все трассы своими точками "предупреждения", что бы не выезжать туда и не палить лишний раз бензин.
Если исходить из того, что фанерные муляжи ставят что бы не нарушали, а точки на карте выполняют ту же роль, то можно прийти к главному - надо ездить не нарушая. Но все мы прекрасно знаем, что у нас нет идеальных дорог, у нас нет политики обеспечения удобной и комфортной езды водителей. У нас всё направлено на доение этих самых водителей!
Навряд чи відмовляться вони віїзжати на місця. Швидше навалять зайву кількість точок, щоб на них просто перестали зважати. На зекономленому бензині багато не заробиш.
Мені тут сьогодні анкдот нагадали, як ДАЇшник-батько будить зранку ДАЇшника-сина і каже: "Давай вже вставай! Вже восьма година на дворі. Ці гади вже пів-години безкоштовно їздять  ;D"

Pages: [1]